Onze winkel is nu gesloten.

Naam

Houe

Eyelet table

Het Deense label Houe, wiens naam op het eerste gezicht onuitsprekelijk lijkt, werd opgericht in 2007. Bij de oprichting wilde Houe daarbij meubels maken die betaalbaaren tegelijkertijd grote stijl belichamen. Sindsdien is het label voor meubels die imponeren met hun lichtgewicht en casual stijl. Ze zijn met hoogwaardige materialen gemaakt en goed vakmanschap. De neo - Scandinavische design ontwerpen verenigt een inspiratie een moderne, stedelijke sfeer met de speelse humor van Amsterdam.

Houe

De tafel heeft een bijwonder afvoersysteem dat houdt de tray vrij van water na een regenbui.  Eyelet is gemaakt voor zowel binnen als buiten gebruik. 

De ontwerpen voor de uitzonderlijke meubels label uit Denemarken van hen geschreven door Henrik Pederson en Jasper K. Thomson. Comfort en ergonomie zijn belangrijke waarden voor de ontwerper. Thomson studeerde design aan de Danish Design School in Kopenhagen en richtte in 2000 zijn eigen ontwerpstudio op, die sindsdien heeft gewerkt voor tal van nationale en internationale fabrikanten van de verschillende gebieden. Inspiratie krijgt de Deense designer door het interpreteren wat er met hem gebeurd in het dagelijks leven . Zijn uitdaging ziet Thomson in zijn eigen ontwerpen van gisteren weer te verbeteren en te ontwikkelen.