Onze winkel is nu gesloten.

Naam

Men’s society

Gifts for Men.

Men's Society is de meervoudig bekroond Britse product designmerk die gespecialiseerd is in accessoires en kwaliteitsgeschenken voor mannen. Wij geloven dat elk item wij verkopen en maken er zo goed moet uitzien als kwaliteit is.

We werken hard om de ongebruikelijk, eigenzinnige klassiekers. Waar we niet iets dat we het kunnen vinden - zo vaak mogelijk, in het Verenigd Koninkrijk, en met de hand met de beste beschikbare instrumenten.

Oprichters Hugo en Bella Middleton hebben hard gewerkt om een ​​selectie te maken. Ze namen hun taak als stijl curator zeer serieus en hanteren strange criteria voor kwaliteit. Gestart in 2012 in Londen, zijn ze langzaam als een van de grootste onafhankelijke mannen grooming en cadeau-leveranciers in Europa geworden.

Wij doen ook retail consultancy en product design. We-hebben gecreëerd, ontworpen en produceren Momenteel is de voorzieningen op de kamer voor een paar bekroonde hotels, top-have concessies in winkels en werken met zakelijke groepen voor inhouse gifting en promotie-evenementen. Voor een klein bedrijf houden we het erg druk! Neem dan contact met ons op als u wilt Alle informatie over het werken met ons - we staan ​​altijd open voor nieuwe ideeën en samenwerkingsverbanden.