Onze winkel is nu gesloten.

Must have geschenk ideeën voor in de schoen

Terwijl de verpakkings afdeling van Sinterklaas op volle toeren begint te lopen, zit de kerstman nog rustig in zijn zetel. Maar misschien is het toch geen slecht idee om de kerstlijst ook al eens samen te stellen om te kijken dat je voor iedereen een geschenkje in gedacht hebt. Om ervoor te zorgen dat jullie kerst een magische kerst wordt heeft Jools een aantal top cadeau's op een rijtje gezet.

Kerstcadeau's voor hem

Een geschenk vinden voor papa, broer en vriend kan een moeilijkste taak zijn. Maar Jools schiet je ter hulp. Inspireer je met onze selectie aan Kerstgeschenken voor hem. Geen teleurgesteld gezicht dit jaar.

1. Dandy manchetknopen

Upgrade dat nietszeggend hemd met deze messing machetknopen. Ze worden mooi gepresenteerd in een met goud bestempeld doosje waardoor het een ideaal geschenk is voor die speciale man in je leven.

2. Bonne Maison Sokken

Sokken van Bonne Maison zijn van hoge kwaliteit, in dubbele draad van Egyptische katoen met wat elastaan voor een optimale kwaliteit. De sokken zijn dun en zeer comfortabel met gedetailleerde tekeningen en patronen.

3. Portland England verzorgingsproducten

Scheren moet een ritueel zijn. Een stil moment om tot jezelf te komen en de dag die moet komen alvast te overlopen zoals het waxen van een surfboard en wachten op de perfecte golf. Het team van Portland England zeilen, surfen en zwemmen en weten als geen ander het schadelijke effect dat het weer op je huid kan hebben. Door deze ruige omgeving als testgebied te gebruiken hebben we een assortiment gemaakt met hydrateren als basis. Het resultaat is een uitzonderlijk gamma van verzorgingsproducten dat de man voorbereid op de dag die moet komen, vechtend tegen de elementen of een meeting in de bestuurskamer.

4. Kaweco AL Sport Fountain Pen - Stonewashed Edition

Deze compacte, stijlvolle pen heeft een zeer net design en een mooide geschiedenis. Kaweco Sport Line bestaat al bijna een eeuw en dat is toch wel een verbazinwekkende prestatie. De pen is klein en past makkelijk in je zak. Deze 'Stonewashed Edition' ziet er verweerd uit maar dit maakt het net zo opvallend en geeft de pen een rustiek uitzicht. De subtile zijdes van de pen zorgen ervoor dat hij fijn in de hand ligt. Deze zijdes zijn verweerd waardoor de kleur van de rechte vlakken heel mooi tot zijn recht komen. Een pen voor de man van vandaag.

5. Crosley Cruiser II

Hou je van het rijke, warme geluid van vynyl? Het zou alleen een wat meer verplaatsbaar muziekformaat moeten zijn. Dat is nu mogelijk met de Crosley Cruiser draagbare draaitafel. Gemaakt van hout en leerachtige materialen kan deze lichtgewicht, briefcase-styled platenspeler makkelijk verplaatst worden. Met de ingebouwde spreakers kan je naar muziek luisteren zonder het met een speaker systeem te verbinden. Je bent verkocht zodra je het geluid van deze vynyl speler hoort. Door het opvallende design is het een echte eye catcher is in de woonkamer of op je bureau.

Op zoek naar geschenken voor haar? Klik hier.Op zoek naar een eindejaars geschenk voor haar?

Vooral voor mannen is het soms erg lastig om een leuk cadeau te kopen voor een vrouw. Neem deze keer geen genoegen met die bos bloemen, chocolade of boekenbon en laat je inspireren door de Jools Holiday Gift guide voor haar!

Op zoek naar geschenken voor haar? Klik hier.